Raam- en deurbeveiliging

RAAM- EN DEURBEVEILIGING

Woningen met slecht beveiligde ramen en deuren zijn populair onder inbrekers. Zij willen immers zo snel mogelijk bij u naar binnen kunnen zonder lawaai te maken of gezien te worden. Een inbreker heeft dan ook gemiddeld slechts 30 seconden nodig om binnen te dringen. De kans op een geslaagde inbraak neemt tot wel 90% af wanneer u raam- en deurbeveiliging aanbrengt met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Central Alert biedt een ruim pakket aan mogelijkheden om uw huis te beveiligen, waaronder inbraakwerend hang- en sluitwerk. Door onze ervaring en expertise kunnen wij voor elke situatie de juiste oplossing bieden. Bent u op zoek naar deskundig beveiligingsadvies voor uw woning? Vraag dan de inbraakcheck aan.

Huis beveiligen

INBRAAKWEREND HANG- EN SLUITWERK

Central Alert heeft een ruim assortiment aan inbraakwerend hang- en sluitwerk voor zowel ramen als deuren. Al ons hang- en sluitwerk is getest op inbraakwerendheid en voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Weten hoe uw ramen en deuren beter beveiligd kunnen worden? Vraag dan de inbraakcheck aan voor deskundig advies.

TIP! BEVEILIG UW DEUREN MET EEN DRIEPUNTSSLUITING

Ook inbrekers gaan met de tijd mee en worden steeds slimmer. Een normaal slot is daarom niet altijd meer voldoende om het dievengilde buiten de deur te houden. Met een driepuntssluiting is uw deur optimaal beveiligt tegen inbraak. Bekijk daarom hier onze aanbieding!

driepuntssluiting aanbieding central alert
Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend

VAKKUNDIGE MONTAGE

Om uw ramen en deuren zo effectief mogelijk te beveiligen is vakkundige montage belangrijk. Onze monteurs zijn hier dan ook voor opgeleid en beschikken over speciale fabrieks- gereedschappen. Deze combinatie staat garant voor een vakkundige montage met een nette afwerking. Zo worden uw ramen en deuren optimaal beveiligd tegen inbraak.

Hoe veilig woont u? Doe de inbraakcheck!