Nieuws & blog

De komende periode zijn er verschillende vakanties en feestdagen, zoals koningsdag en de meivakantie. Daarom willen wij u graag op de hoogte houden van onze aangepaste openingstijden. Zo weet u precies wanneer u ons het beste kunt bereiken.

Gesloten op Koningsdag

In verband met Koningsdag zijn wij op woensdag 27 april gesloten. Dit betekent tevens dat wij niet telefonisch bereikbaar zijn. Wel kunt u ons natuurlijk e-mailen op info@centralalert.nl of via het contactformulier.

Openingstijden tijdens de Meivakantie (week van 1 t/m 7 mei)

Tijdens de meivakantie zijn wij op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag gewoon geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. U kunt ons dan ook gewoon telefonisch bereiken. Door grote drukte in combinatie met de vakantie zijn deze week onze preventieadviseurs beperkt telefonisch bereikbaar. Zij bellen u dan ook graag terug op een geschikt moment.

Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag (5 mei)

5 mei is bevrijdingsdag. Normaal gesproken zijn wij gewoon geopend op deze dag. Echter valt dit jaar ook Hemelvaart op deze dag. Wij zijn dus gesloten. Op vrijdag 6 mei zijn wij weer gewoon telefonisch bereikbaar.

Pinksteren (15 en 16 mei)

Op tweede Pinksterdag (16 mei) zijn wij gesloten en niet telefonisch bereikbaar. Ook op deze dag kunt u ons bereiken door ons te e-mailen of ons contactformulier in te vullen.

Meer weten over het beveiligen van uw huis?

Geef een reactie

ARCHIEF
CENTRAL ALERT BEVEILIGING

Central Alert is uw allround partner op het gebied van veiligheid en beveiliging. Central Alert is gevestigd in Almelo, maar levert diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten door heel Nederland. Kennis en expertise staan bij ons centraal. Dit zorgt ervoor dat u bij ons terecht kunt met elk soort vraagstuk op het gebied van beveiliging.