MKB veiligheidsscan

DE MKB VEILIGHEIDSSCAN

Als ondernemer wilt u zich bezighouden met datgene waar u goed in bent: zaken doen. Toch wordt elk bedrijf blootgesteld aan risico’s als brand, inbraak, overval of diefstal. Deze risico’s kunnen een enorme impact hebben op uw bedrijf, uw werknemers of uw klanten. Heeft u de juiste beveiligingsmaatregelen getroffen om dit te voorkomen? Een onafhankelijke veiligheidsscan geeft u inzicht in de mogelijke zwakke plekken binnen uw bedrijf.

WAT HOUDT DE MKB VEILIGHEIDSSCAN IN?

De veiligheidsscan wordt uitgevoerd door één van onze deskundige adviseurs. Deze komt bij u langs en controleert uw bedrijf, samen met u, op een aantal punten op het gebied van veiligheid. U ontvangt direct handige informatie en tips die de veiligheid binnen uw bedrijf bevorderen. Na afloop ontvangt u een vertrouwelijke rapportage met de uitkomsten en een duidelijk beveiligingsadvies gericht op úw situatie.

MKB veiligheidsscan
mkb veiligheidsscan digitaal

DIGITALE RISICO’S

Door de digitalisering is er veel veranderd en is bijna elke bedrijf volledig afhankelijk van de digitale wereld. Ondernemers zijn zich vaak niet bewust van de risico’s die dit meebrengt voor hun bedrijf. Dit is terug te zien in de forse stijging in het aantal slachtoffers van cybercrime. Daarom is , naast fysieke veiligheid, ook digitale veiligheid een belangrijk onderdeel van de veiligheidsscan.

VRAAG DE MKB VEILIGHEIDSSCAN AAN

Voer hieronder uw gegevens in om een veiligheidsscan voor uw bedrijf aan te vragen. Wij nemen hierna snel contact met op voor het maken van een afspraak. De kosten van veiligheidsscan hangen af van de grootte van uw bedrijf en de sector waarin u werkzaam bent.