De inbraakcheck

Hoe veilig woont u? Laat het checken door een expert!

Hoe gemakkelijk kan een inbreker bij u binnenkomen? Bent u kwetsbaar voor een woningoverval? En wat kunt u doen om dit te voorkomen? Wordt u wel op tijd wakker bij brand in uw woning? Komt uw woning in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Dit zijn vragen waar onze gecertificeerde adviseurs u antwoord op geven bij de inbraakcheck.

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend
inbraakcheck

DESKUNDIG BEVEILIGINGSADVIES

Tijdens de inbraakcheck (ongeveer een uur) loopt één van onze preventieadviseurs samen met u door uw huis en checkt een aantal punten op het gebied van veiligheid en beveiliging. Na afloop ontvangt u een uitgebreid adviesrapport waarin precies staat hoe u de beveiliging van uw huis kunt verbeteren. Indien wij u adviseren extra preventieve maatregelen te treffen dan ontvangt u hiervoor van ons een vrijblijvende offerte.

HET POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN

Bij de inbraakcheck controleert onze adviseur tevens of uw woning voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Indien dit het geval is kunt u bij ons het Certificaat Beveiligde Woning aanvragen. Dit certificaat is 10 jaar geldig. Bij veel verzekeraars krijgt u flinke korting op uw inboedelverzekering op vertoon van het Certificaat Beveiligde Woning.

inbraakcheck

VRAAG UW INBRAAKCHECK AAN!

Voer hieronder uw gegevens in om de inbraakcheck aan te vragen. Wij nemen hierna uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak. De kosten voor de inbraakcheck bedragen €27,50. Dit bedrag ontvangt u retour wanneer u ons opdracht geeft voor de beveiliging van uw woning zoals beschreven in ons advies.