Huis beveiligen

UW HUIS BEVEILIGEN

Dagelijks worden er honderden inbraken gepleegd in Nederland. Elke 7 minuten wordt er ergens ingebroken. Is uw huis niet beveiligd? Dan heeft een inbreker gemiddeld slechts 30 seconden nodig om bij u thuis binnen te dringen. Het is dus belangrijk om uw huis goed te beveiligen tegen inbraak, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan en ’s nachts zorgeloos kunt slapen.

Central Alert biedt een ruim pakket aan mogelijkheden om uw huis te beveiligen. Door onze ervaring en expertise kunnen wij voor elke situatie de juiste oplossing bieden. Bent u op zoek naar deskundig beveiligingsadvies voor uw woning? Vraag dan de inbraakcheck aan.

Alarmsysteem

Zorgeloos de deur van uw huis achter u dicht trekken? Dat kan met ons slimme alarmsysteem, welke u direct op de hoogte stelt bij een inbraak of brand. Eenvoudig op afstand bedienbaar via de app en dat zonder abonnementskosten.

camerabewaking

Met onze professionele camerabewaking beschikt u altijd over haarscherpe live- beelden van uw huis of bedrijf. Ook worden opgenomen beelden veilig opgeslagen, zodat deze indien nodig eenvoudig kunnen worden teruggekeken.

raam en deurbeveiliging

De kans op een inbraak met wel 90% verkleinen? Voorzie uw ramen en deuren van inbraakwerend hang- en sluitwerk. De gecertificeerd experts van Central Alert beveiliging adviseren u hierover graag op basis van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Hoe veilig woont u? Laat het checken door een expert!