Het Politiekeurmerk

HET POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van veiligheid en inbraakpreventie. Het keurmerk is gebaseerd op onderzoek naar de meest voorkomende inbraakmethodes. Zo kunnen woningen zo effectief mogelijk beveiligd worden. De kans op een inbraak in een PKVW beveiligde woning is dan ook tot wel 90% lager. Tevens krijgen bewoners vaak forse korting op de premie van hun inboedelverzekering.

DE VOORDELEN VAN HET POLITIEKEURMERK

  • 50% tot wel 90% minder kans op een geslaagde inbraak
  • Optimaal beveiligd tegen woningoverval of babbeltrucs
  • Minder kans op slachtoffers bij brand in uw woning
  • Een veiliger gevoel voor uzelf en uw gezin
  • Korting op uw inboedelverzekering

HOE WERKT HET?

Indien u wilt weten of uw woning voldoet aan eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen kunt u bij ons de inbraakcheck aanvragen. Één van onze gecertificeerde PKVW-adviseurs komt dan uw woning checken op een aantal punten op het gebied van veiligheid en inbraakpreventie. Indien uw woning voldoet aan deze eisen kunt u bij ons voordelig het Certificaat Beveiligde Woning aanvragen. Voldoet uw woning niet aan de eisen, dan ontvangt u van ons een vrijblijvend beveiligingsadvies.

POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN ERKEND BEVEILIGINGSBEDRIJF

Wij zijn een Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij u, namens het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) mogen adviseren over veiligheid en inbraakpreventie bij u thuis. Daarnaast mogen wij, indien uw woning voldoet aan alle eisen, het Certificaat Beveiligde Woning verstrekken. Op vertoon van dit certificaat krijgt vaak flinke korting op uw inboedelverzekering.

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend

Hoe veilig woont u? Laat het checken door een expert!