Certificeringen

CERTIFICERINGEN EN KENNISNIVEAU

Wij staan bij Central Alert voor vakkundigheid, deskundigheid en kwaliteit. Om dit aan te tonen vindt u hieronder de keurmerken en certificeringen die wij als bedrijf verkregen hebben. Deze geven u een waarborg voor de deskundigheid waarmee wij te werk gaan en de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast willen wij u een indruk geven van het kennisniveau waarmee wij u adviseren over de beveiliging van uw woning of bedrijf.

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Central Alert is door het CCV erkend als Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend beveiligingsbedrijf. Dit houdt in dat wij werken volgens wetenschappelijk bewezen beveiligingsmethoden en wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden. Tevens worden wij periodiek onderworpen aan steekproeven en externe audits.

KENNISNIVEAU

Om u deskundig te kunnen adviseren over beveiliging is een hoog kennisniveau van groot belang. Onze adviseurs zijn hoog opgeleid op het gebied van veiligheid en beveiliging. Daarnaast nemen zij continu deel aan congressen, beurzen en kennissessies om hun kennis op peil te houden. Tevens hebben wij een enorm netwerk aan safety & security professionals die u kunnen adviseren over specifieke onderwerpen.