Nieuws & blog

In verband met de vakantieperiode is Central Alert beveiliging gesloten van 07/08 t/m 25/08. Gedurende deze periode zijn we helaas ook niet telefonisch bereikbaar en kunnen er geen afspraken worden ingepland voor montage of installatiewerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak!

Central Alert beveiliging weer geopend vanaf 28 augustus!

Vanaf 28 augustus is Central Alert beveiliging weer geopend en kunt u weer terecht bij ons met al uw vragen omtrent de beveiliging van uw huis of bedrijfspand. Wij zijn dan weer telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur. Tevens kunnen dan ook weer afspraken worden ingepland voor montage of installatiewerkzaamheden.

Toch een dringende vraag? Stel hem via de website of e-mail!

Hoewel wij gedurende de vakantieperiode niet telefonisch bereikbaar zijn, is het wel mogelijk om uw vraag te stellen via e-mail of het contactformulier op de website. U kunt uw vraag e-mailen naar info@centralalert.nl. Uw vraag wordt na de vakantie direct in behandeling genomen.

Uw huis beter beveiligen tegen inbraak?
Central Alert is dé beveiligingsspecialist in uw regio. Wij komen graag bij u langs voor een uitgebreid advies over woningbeveiliging. Uw hang- en sluitwerk wordt dan nagekeken, veelvoorkomende inbraakmethoden worden toegelicht en u krijgt praktische tips over wat u kunt doen om een woninginbraak te voorkomen. Wilt u advies over het beveiligen van uw woning? Vraag dan de inbraakcheck aan!

Meer weten over het beveiligen van uw huis?

Geef een reactie

ARCHIEF
CENTRAL ALERT BEVEILIGING

Central Alert is uw allround partner op het gebied van veiligheid en beveiliging. Central Alert is gevestigd in Almelo, maar levert diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten door heel Nederland. Kennis en expertise staan bij ons centraal. Dit zorgt ervoor dat u bij ons terecht kunt met elk soort vraagstuk op het gebied van beveiliging.