Nieuws & blog

Dat inbrekers steeds brutaler te werk gaan is geen geheim. Zo wordt er bijvoorbeeld de laatste jaren steeds vaker op klaarlichte dag ingebroken. Wat bewoners uit Ommen vorige week meemaakten sloeg alles. Brutale inbrekers deden zich voor als de brandweer.

Een ouder echtpaar lag rustig te slapen toen de vrouw wakker schrok en geluiden hoorde. Toen ze besloot om te kijken wat er beneden gebeurde, trof ze drie mannen aan die haar kastjes en lades aan het doorzoeken waren.

De moedige vrouw vroeg waar de mannen mee bezig waren. Zij antwoordden hierop dat ze van de brandweer waren, en dat mevrouw vooral niet hoefde te bellen naar 112, want die waren al op de hoogte. De inbrekers besloten hierna om er toch maar vandoor te gaan.

Zoektocht daar de daders
Nadat de inbrekers vertrokken zijn heeft de bewoonster toch de politie gebeld. Deze heeft direct de omgeving afgezocht naar de inbrekers, maar dit heeft niets opgeleverd. De inbrekers zijn naar alle waarschijnlijkheid via een balkon binnengekomen. Het lijkt erop dat de balkondeur is geforceerd.

Altijd direct wakker bij een inbraak?
Het slimme alarmsysteem van Central Alert kunt u gedeeltelijk inschakelen voordat u gaat slapen. Zo is uw huis rondom beveiligd en gaat direct het alarm wanneer er een deur of raam geforceerd wordt. Binnen in uw woning kunt u gewoon veilig rondlopen zonder een alarmmelding te veroorzaken. Wel zo’n veilig gevoel.

Meer weten over onze slimme alarmsystemen?

Geef een reactie

ARCHIEF
CENTRAL ALERT BEVEILIGING

Central Alert is uw allround partner op het gebied van veiligheid en beveiliging. Central Alert is gevestigd in Almelo, maar levert diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten door heel Nederland. Kennis en expertise staan bij ons centraal. Dit zorgt ervoor dat u bij ons terecht kunt met elk soort vraagstuk op het gebied van beveiliging.