Nieuws & blog

Ook inbrekers gaan met de tijd mee en worden steeds slimmer. Een normaal slot is daarom niet altijd meer even effectief. Met een driepuntssluiting is uw deur optimaal beveiligt tegen inbraak. Bekijk daarom hier onze aanbieding!

Wat is een driepuntssluiting?

Een driepuntssluiting (ook wel een meerpuntssluiting genoemd) werkt in principe hetzelfde als een normaal slot, maar de naam zegt het al. Met één beweging sluit u uw deur stevig af met drie haken die zich vastklemmen in het kozijn. Niet alleen zorgt dit ervoor dat uw deur sluit als een kluisdeur, u heeft ook een stuk minder last van tocht!

Waarom kiezen voor een driepuntssluiting?

Wanneer een deur alleen in het midden met een enkel slot vergrendeld wordt, kan de deur aan de boven- en onderzijde eenvoudig geforceerd worden. Probeert u het zelf maar eens. Wanneer u met uw voet tegen de onderzijde van de deur drukt, zult u zien dat deze doorbuigt en er dus eenvoudig een koevoet tussen gezet kan worden. Om dit te voorkomen worden er vaak twee losse bijzetsloten gemonteerd. Deze zijn echter niet altijd van buitenaf af te sluiten. Daarnaast worden deze in de praktijk regelmatig vergeten. Met een driepuntssluiting draait u uw deur “gewoon” op slot, en is uw deur toch op drie punten stevig vergrendeld. Optimale comfort en veiligheid.

Aanbieding: HMB driepuntssluiting inclusief montage

De monteurs van Central Alert voorzien uw deuren van een stevige driepuntssluiting, een veiligheidscilinder met boorbeveiliging en veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging van topkwaliteit. Bang zijn voor een inbraak is zo verleden tijd, uw deur is optimaal beveiligd. Onze monteurs geven u tevens uitgebreid uitleg over het gebruik en onderhoud van de meerpuntssluiting.

 • Demontage van uw oude hang- en sluitwerk
 • Reparatie van eventuele gaten in uw deur
 • Infrezen HMB driepuntssluiting en sluitkommen
 • Montage veiligheidscilinder met boorbeveiliging
 • Axa Curve veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging
 • Uitgebreid advies over gebruik en onderhoud.

*Aanbieding wegens succes verlengd tot 30-09-2019!

Aanbieding driepuntssluiting

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Al onze driepuntssluitingen, veiligheidscilinders en veiligheidsbeslag zijn voorzien van het SKG keurmerk voor inbraakwerendheid en voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Tevens kunnen wij u adviseren over het beveiligen van uw woning tegen inbraak of overval. Vraag hiervoor de inbraakcheck aan.

Meer weten over onze driepuntssluiting aanbieding?

30 reacties

 • Jan Willem

  Goedemiddag,

  Is deze aanbieding nog steeds actueel?

  Met vriendelijke groet,

  Jan Willem

  • centralalert

   Beste jan,

   Deze aanbieding is (zelfs nu) nog actueel. Mocht u hiervoor een vrijblijvende offerte willen ontvangen, dan horen we het graag!

 • Richard

  hallo.
  ik heb recent een boerendeur gekocht als achterdeur.
  nu is mijn vraag plaatst u ook meer punt sluitingen in een boeren deur.
  en wat zijn daar de kosten van.

  Mvg Richard

 • Jos van den Hoven

  Graag wil ik in een hardhouten deur een driepuntsluiting, de bestaande cilinder wil ik behouden, wat is dan de prijs?

  • centralalert

   Beste Jos,

   In de meeste gevallen is het inderdaad mogelijk om de oude cilinder te hergebruiken. De verkoopprijs van de cilinder wordt dan van de actieprijs afgetrokken. Wel adviseren we minimaal een SKG** cilinder te gebruiken in combinatie met ons anti- kerntrek deurbeslag. Mocht u een vrijblijvende prijsopgave willen ontvangen, dan kunt u uw contactgegevens achterlaten op https://centralalert.nl/offerte-driepuntssluiting-aanvragen/.

 • Jimmy

  KUnt u m in openslaande deuren plaatsen?

  • centralalert

   Hoi Jimmy,

   Jazeker, onze driepuntssluitingen kunnen gemonteerd worden in alle stompe houten deuren. Mocht u interesse hebben in deze aanbieding, dan voorzien we u graag van een vrijblijvende offerte.

 • Johan

  Goedenavond,

  Is deze oplossing ook beschikbaar voor een opdekdeur uit de jaren 90? Deze is minder diep dan normale deuren en naar verwachting van metaal.

  Bedankt,

  Johan

 • Jan

  Is de aanbieding van 374 euro inclusief klink binnen en buitenzijde

 • Henk

  kun je zo’n driepuntssluiting ook in een deur uit de jaren 20 plaatsen?
  groet Henk

  • centralalert

   Beste Henk,

   In de meeste gevallen kan er in oude deuren gewoon een driepuntssluiting geplaatst worden. In dit soort gevallen vragen wij u vooraf een aantal foto’s naar ons te sturen van de deur, zodat we de juiste materialen en gereedschappen kunnen meenemen.

 • Floris De V.

  Wat zijn de kosten als ik een nieuwe deur aanschaf onbewerkt zonder enige vrezing ?
  Leveren jullie dan ook scharnieren met pinnen e.d. voor de bovengenoemde prijs en afhangen etc.

  • centralalert

   Beste Floris,

   Het plaatsen van scharnieren en afhangen van een nieuwe deur is niet standaard inbegrepen in de actieprijs, maar kan tegen een kleine meerprijs door onze monteurs verzorgd worden. Één van onze adviseurs zal even contact met u opnemen om u te voorzien van een vrijblijvende prijsopgave.

 • Raymond

  Hallo,

  Ik zou de voordeur willen voorzien v 3 puntsslot. Maar 2 schuideuren gelijk voorzien van dezelfde cilinder. Is dit mogelijk?

  • centralalert

   Beste Raymond,

   Jazeker, het leveren van extra gelijksluitende cilinders is geen enkel probleem. Mocht u hierin interesse hebben of nog met andere vragen zitten dan kunt u ons gerust bellen op 0546-600716. Één van onze adviseurs beantwoord dan graag al uw vragen!

 • Linda

  Beste Central Alert,

  Graag zouden wij voor twee deuren, een driepuntslot willen laten plaatsen. Verschillende sleutels. Is er andere prijs als jullie twee deuren doen?

  Zijn deze sloten, de drie sterren sloten ook?

  Groet Linda

  • centralalert

   Beste Linda,

   Hartelijk dank voor uw interesse in onze aanbieding. Onze driepuntssluitingen en deurbeslag zijn voorzien van het SKG***® keurmerk en voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wij zullen u vandaag aanvullende informatie, specificaties en een vrijblijvende prijsopgave toesturen voor het plaatsen van driepuntsluitingen op uw deuren.

 • Jan-Willem van de Berg

  Mooi systeem! Zo ga je met een veilig gevoel weg.

 • Erwin

  Hallo,

  Wij hebben op onze voordeur nog een “ouderwets” opbouwslot met één los pinslot. Is het ook mogelijk deze te vervangen door een 3-puntssluiting? Of moet er dan ook een nieuwe voordeur worden gemonteerd. Zo niet, geldt de aanbieding dan ook hiervoor?

  Groeten,
  Erwin

  • centralalert

   Beste Erwin,

   Hartelijk dank voor uw interesse in onze aanbieding. Oude sloten kunnen in de meeste gevallen gewoon vervangen worden door een driepuntssluiting. Er hoeft dus geen nieuwe deur te worden geplaatst. Ook is de demontage van uw oude hang- en sluitwerk en de reparatie van de oude gaten helemaal inbegrepen in onze aanbieding. Mocht u verder nog vragen hebben dan staan wij natuurlijk voor u klaar!

 • Ricardo

  Goedenavond,

  Omdat er momenteel een golf van inbraken zijn in onze buurt willen wij graag gebruik maken van uw aanbieding voor het beveiligen van onze voordeur.

  Tevens zit er meer werk in deze klus, het plaatsen van een plaat aan de binnenzijde van de deur en beveiligen van glas in loodraampje boven de deur.

  Graag zsm mogelijk omdat er nu een prio 1 situatie is ontstaan.

  Graag zien wij uw reactie tegemoet.

  Met vriendelijke groet,
  Ricardo

  • centralalert

   Beste Ricardo,

   Hartelijk dank voor uw interesse in onze aanbieding. U ontvangt vandaag nog meer informatie en een passende offerte van ons via het door u opgegeven e-mail adres. Mocht u nog vragen hebben dan staan wij natuurlijk voor u klaar!

 • centralalert

  Beste Antoinette,

  Hartelijk dank voor uw interesse in onze aanbieding! U ontvangt vandaag nog meer informatie en een passende offerte van ons via het door u opgegeven e-mail adres. Mocht u uw deuren laten voorzien van driepuntssluitingen door ons dan zorgen wij er natuurlijk voor dat u uw deuren kunt bedienen met dezelfde sleutel voor optimaal bedieningsgemak.

 • Antoinette vd V.

  Goedemiddag,

  Kort geleden hebben jullie bij onze buren (in Den Haag) driepuntssluitingen geplaatst op de deuren. Nu zouden wij dat ook graag willen. Zouden wij op korte termijn hiervoor een offerte kunnen krijgen? Het gaat om in totaal 4 deuren, waaronder 1 voordeur. Kunnen wij deze dan met dezelfde sleutel afsluiten?

  Met vriendelijke groet,

  Antoinette vd V.

 • Ton V.

  Plaatst u deze driepuntsbeveiliging ook in Tilburg tegen deze aanbieding?

  • centralalert

   Beste Ton,

   Jazeker, wij plaatsen onze driepuntsluitingen door heel Nederland en in soms zelfs in het buitenland. Wel kan het voorkomen dat wij in verband met de afstand een kleine bijdrage in de reiskosten in rekening brengen. Wij overleggen dit altijd vooraf met u, zodat u nooit onverwachte kosten heeft. Via de link kunt u vrijblijvend een prijsopgave aanvragen: http://centralalert.nl/offerte-driepuntssluiting-aanvragen/

 • Richard

  Goedemiddag,

  Ik ben op zoek naar een driepuntssluiting met cylinder voor 2 buitendeuren. Zou u mij svp kunnen terugbellen om eea door te spreken?

  Met vriendelijke groet,

  Richard
  **-********

  • centralalert

   Goedemiddag Richard,

   Hartelijk dank voor uw interesse. Wij zullen u spoedig bellen om eventuele vragen te beantwoorden.

Geef een reactie

ARCHIEF
CENTRAL ALERT BEVEILIGING

Central Alert is uw allround partner op het gebied van veiligheid en beveiliging. Central Alert is gevestigd in Almelo, maar levert diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten door heel Nederland. Kennis en expertise staan bij ons centraal. Dit zorgt ervoor dat u bij ons terecht kunt met elk soort vraagstuk op het gebied van beveiliging.

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend beveiligingsbedrijf